1/2/12

12:34
Exposició: GRUP DIMECRES (1975-1980)
Lloc: SACMA / Torre de ses Puntes / Centre Cívic de Son Macià
Visites: del 3 al 17 de febrer de 2012
Patrocinen: Ajuntament de Manacor i Ajuntament de Palma

COL·LETIU DONES DELLEVAT
DIMECRES DIA 8 a les 19h Taller de lectura "Mossaic de les lletres" Recull de contes i poemes
DIMARTS DIA 14 a les 19:30h CHARLA-COL·LOQUI " Informació i debat sobre el dret a l'avortament " a càrrec de Maria Durán i Francisca Más
DIMECRES DIA 22 a les 19h Taller de lectura "Mossaic de les lletres" Recull de contes i poemes
DIJOUS dia 23 a les 20h DOCUMENTAL sobre el comerç just i medi ambient en quatre països del Nord d'Africa.

ALTRES ACTIVITATS
Dissabte 4 de febrer, 19h. ENTRADA GRATUÏTA. El abogado del terror. Barbet Schroeder. “L'avocat de la terreur”. França, 2007. 135 min.
Jacques Vergès és sens dubte l'advocat més polèmic, enigmàtic i contradictori del món de l'advocacia. Nascut a Tailàndia, fill d'una institutriu vietnamita i d'un cònsul francès, Vergès va créixer marcat pel racisme colonial. Amb disset anys, s'allista voluntàriament per a lluitar contra el nazisme. Just acabar la guerra, ingressa al partit comunista i comença a estudiar lleis com a forma de lluita anticolonial. Comença així una carrera incendiària que posarà contínuament a prova els límits de la pròpia justícia, l'ètica que acompanya l'ofici d'advocat i el significat que pot tenir haver de defensar les ments més mortíferes del planeta. Terroristes com l'argeliana Djamila Bouried o l'alemanya Magdalena Koop, mercenaris de la mort com Carlos El Chacal, criminals de guerra com Klaus Barbie o Khieu Samphan, figura clau dels Khmers Roigs cambotjans, són alguns dels clients que Vergès defensa amb cura.

DIJOUS dia 16 de febrer a les 20:00 projecció del documental "No end in sight"(premiat el 2007 al festival de Sundance)
DIVENDRES dia 17 (falta concretar hora) conferència de l'activista social Victor Zamora sobre el militarisme avui dia i la seva confrontació.
Tendreu tota l'informació actualitzada a la web www.sacma.es
Més informació a http://www.39escalons.org
SACMA es «AMIC DE L'AAVIB»